Gastenboek

Getoonde berichten 6 tot 10 van 75
 

wendy Brandt uit Ouddorp

Wednesday, 30-10-13 15:11

Hallo, wauw, wat een prachtige ontwerpen zeg. Ik zou bijna zeggen dat je moet stoppen omdat het me veel te veel gaat kosten. Morgen naar de creadoe en daar mijn wintertafereel aanvullen met alles wat met het schaatsen te maken heeft. Ik vind het zo geweldig. En ik vermoed zo dat het voor de zomer de speeltuin wordt. Daar ben ik nu ook helemaal verliefd op. Echt te gek!!!!

Comment:

Hallo Wendy,
Dank je wel voor je super enthousiaste berichtje:))
Ben reuze benieuwd wat je hebt gekocht...
groetjes,
Annemieke

 

Anne-Marie

Tuesday, 01-10-13 11:37

Afgelopen zaterdag geleerd om een herfstkrans te maken van Annemieke. Veel werk, goede uitleg, prachtlokatie, uitstekende verzorging en voor herhaling vatbaar met een ander object, aanrader :-) dus!

Comment:

Anne-Marie dank je wel voor je lieve compliment :)) Super dat het zo naar je zin was en je krans met eigen inbreng was heel erg mooi! Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat met jouw eigen kabouter.
En de uitdaging voor jouw schapenkop in kleur gaan we aan ;-) Lijkt me super gaaf!

 

Marjet

Saturday, 01-06-13 21:20

Dag Annemieke, ik was gister op jouw fijne cursus naaldvilten op Niels Holgersson. Ik ben helemaal enthousiast geworden om te gaan naaldvilten!!!Heb de hele ochtend besteed om het konijntje af te maken , naar mijn zin te maken. Ik persoonlijk vind hem goed gelukt!! Het was bijzonder te merken hoe goed je kan modelleren. Naar binnen prikken of delen laten uitdijen door wol toe te voegen.Nogmaals dank voor deze nieuwe techniek!!
Vriendelijke groet Marjet

Comment:

Hallo Marjet,
Ik vond het super om cursus te geven. En jouw konijntje is een klein meesterwerkje!!
groetjes,
Annemieke

 

Jacqueline Visscher uit Assen

Friday, 26-04-13 19:10

Wat heb je weer mooie popjes ontworpen. Ik was al helemaal verkocht aan je winterseizoen, daar heb ik bijna alles al van in huis (helaas nog niet alles af), maar deze bloemenmeisjes ga ik zeker maken. Ik ben nu met Narcisje bezig en Tulpje ligt ook al klaar. Ze kunnen mooi bij mijn vorig jaar al gemaakte Lentebel en Aardegefluister staan als ze af zijn. Daarna ga ik zeker ook de hyacint nog aanschaffen en maken. Bedankt voor je leuke ontwerpen elke keer maar weer. Hartelijke groet van Jacqueline

Comment:

Hallo Jacqueline,
Dank je wel voor je lieve compliment...ik ga er helemaal van blozen;-)
Wat gaaf dat je de winterserie zo leuk vind. Het is ondertussen een hele serie, wat zal dat bij jouw in de winter sfeervol staan!
De bloemenmeisjes waren ontwerpen die al lang in mijn hoofd zaten en nu eindelijk dit voorjaar uitgebracht werden. Zelf vind ik deze drie ook erg leuk. Inderdaad staan deze dames super bij elkaar. Ik heb ze ook nog steeds in een hoekje bij ekaar staan:)

Enne...graag gedaan hoor....het bedenken en maken is toch zo leuk en dankbaar. Vooral met dit soort lieve reacties:))

groetjes,
Annemieke

 

Pauline van der Gaag uit \'s-Gravenzande

Friday, 29-03-13 10:41

Hoi Annemieke,

Bedankt voor de mooie workshop, ik heb erg genoten van het maken van het konijntje. Het tweede konijntje krijgt ook al aardig vorm. Familie en vrienden waren erg verbaasd over het mooie en bijzondere resultaat. Ik kom zeker nog een keer terug om weer iets moois te maken.

Groetjes Pauline

Comment:

Pauline ik vond het super dat je er was! En je konijntje was een toppertje.
Je leert snel:)

Natuurlijk ben je altijd welkom voor een vervolg!
groetjes,
Annemieke

 
 

Ins Gästebuch eintragen
Bezoek ook onze facebook pagina!